Syyrialaispoikasille koteja etsinnässä

Pikapäivitystä poikasista. Hartiajumi ja päänsärky on jonkinaikaa syönyt kirjoitusintoa, mutta toivotaan helpotusta lähiaikoina.. Pääsiäisen aikana hamsulaan syntyi kaksi poikuetta: Yksi kuuden poikasen campsypoikue ja huiman suuri, ainakin 18 poikasen syrkkipoikue. Campsyt voivat paksusti pesässä, mutta syrkeistä on ikävä kyllä karsiutunut muutamia, mikä on normaalia näin ison poikueen ollessa kyseessä. Kyllä niitä kuitenkin edelleen kymmenisen kappaletta löytyy, joten uusia koteja kaivattaisiin näille.

Poikue on yhdistelmästä Goldilock´s Portree, lk keltainen- Peppermint´s Protolyytti, lk normaali valkokirjokilpikonna. Poikasissa näyttäsi olevan normaalia/keltaista nauhalla ja ilman ja kilpikonnia sekä "yllärinä" yksi musta :) Värit ja sukupuolet selkiytynevät noi viikon päästä. Tässä pari pesäkuvaa. Jos olet kiinnostunut niin tiedustelut sähköpostiin.





Tässä poikueen emä Peppermint´s Protolyytti nuorena.

Campsylapsiakin siis on, mutta niille varmaan aika pitkälti uudet kodit jo onkin aiemmin kyselleiden toimesta. Lisää campsypoikasia kuitenkin odotetaan kevään aikana eli kysellä saa niitäkin. Nyt syntyneet poikaset vaikuttaisivat sinisiltä ja opaleilta kuvioilla ja ilman.




Kommentit